Stralingsbelasting verlagen helpt bij veel chronische klachten

Op 18 juli vertrokken we met ons gezin op vakantie. Weer naar die prachtige camping in Tjechië met IJslanders (paarden) en ATB-fietsroutes. Dezelfde dag een paginagroot artikel in het AD met een update over mijn gezondheid en straling. Hoe het nu met me gaat? Prima en ja het klopt, ik heb mijn stralingswerende kleding niet meer nodig. Nee, ook niet met de komst van 5G. Hoe dat kan? Dat vraagt uitleg.

Ja, de stralingsbelasting neemt hand over hand toe. In huis en buitenshuis. De wifibelasting moet hoger want de wifi van de buren drukt jouw wifi er uit. Dus moet jij ook een wifi-booster. Steeds meer bluetooth toepassingen (om een product ‘blauwe tand’ te noemen zou je toch aan het denken moeten zetten) en steeds meer duurzame oplossingen in huis. Daar zit het ware probleem.

In de media lees je bij ‘straling’ vooral over 5G. Over de hogere frequenties. Over de small cells in de lantaarnpalen. Over alle supersnelle mogelijkheden… om data te verzamelen. Toekomstige ontwikkelingen die nu nog geen werkelijkheid zijn en misschien wel nooit zullen worden.

Waar je weinig over vindt is:

  • De toegenomen sterkte van het 3G netwerk
  • De uitbreiding van het 4G netwerk
  • Andere communicatiezenders zoals C2000, Radar en Ermes netwerk, enz.

Bij huis- en buurtmetingen kom ik heel weinig 5G belasting tegen. Veruit het grootste deel van de HF belasting is 3G, 4G en… de draadloze toepassingen die de mensen zelf – vaak onbewust – in huis hebben.

Ik merk dus dat mijn aandacht voor (tegen) 5G verslapt. Ik waarschuw liever voor die hele andere bronnen van straling die tot chronische klachten kunnen leiden:

  • Omvormer van zonnepanelen (zeker met optimizers)
  • Laadpalen van elektrische auto’s
  • Inductiekookplaat
  • Warmtepomp
  • Stadsverwarming
  • Metalen LED-lamp-armaturen, zeker de wat oudere types (zie ook mijn eerdere blog)

Tegen deze elektrische en magnetische velden helpt geen stralingswerende blouse. Integendeel, deze trekt elektrische velden aan.

Het goede nieuws: straling verminderen in je huis helpt bij heel veel chronische klachten!

Webinar Verminder je stralingsklachten

Misschien lees je dit en denk je: hé, ik voel me niet lekker in huis, terwijl ik geen wifi- of bluetooth-toepassingen heb. Misschien heb je last van voedselintoleranties, of geluidsklachten. Of je bent chronisch moe door de ziekte van Lyme. Dan is mijn volgende gratis webinar op woensdag 14 september 2022 misschien iets voor jou. Daarin vertel ik je hoe je zelf kunt checken of straling een rol speelt bij jouw klachten.

Is het thuis oké en wil je in de buitenwereld voor zo’n 80% van je chronische klachten af? Meld je dan direct aan voor de volgende Bootcamp Neurale Training. Deze vindt plaats op 13, 14 en 17 oktober 2022. Als je je vóór 15 september inschrijft, dan kun je gebruik maken van de vroegboekkorting!