arolien Schooneveld, adviseur op het gebied van elektrostress

Carolien Schooneveld

Advies & Coaching bij elektrostress

22 Jaar werkte ik als projectleider milieu-communicatie bij lokale overheden.

Mijn passie was roeien – ik sportte 3 tot 4 keer in de week. Maar in 1998 ging het mis. Ik kreeg vage, onverklaarde gezondheidsklachten.

Ik werd moe, zo moe. Vooral op mijn werk. Wazig zien, watten in mijn hoofd, niets meer kunnen onthouden. Ik had last van pieptonen en vanaf half 10 ’s morgens leek het wel of mijn benen van rubber werden. Thuis trokken de klachten na een tijdje weer helemaal weg. Bizar.

Klachtenvrij

Dankzij een tip van mijn vader (Hugo Schooneveld, oprichter van Stichting EHS) kwam ik op het spoor van elektrogevoeligheid. Ik bleek overgevoelig voor de velden van hoogspanningslijnen en de computer en toen de buren overgingen op een DECT-telefoonsysteem ging het licht uit. Ik kreeg spieruitval, kon niet meer scherp zien of me concentreren. Ik zat ziek thuis. Na overplaatsing naar een andere locatie heb ik – met enkele technische aanpassingen – 8 jaar klachtenvrij en met plezier gewerkt, tot ik zelf ontslag nam. Ik heb erg geluk gehad.

Om deze kennis & ervaring beschikbaar voor anderen heb ik in 2011 Schooneveld Advies opgericht.

Dit lange proces wil ik jou besparen

Of jij nu zelf vage, onverklaarde klachten hebt, of je bent arts of werkgever: ik wil je de ellende van dat lange zoekproces besparen. EHS is eenvoudig te testen. Download het gratis e-boek en ga er mee aan de slag. Hoe eerder je dit op het spoor bent en handelt, hoe korter de weg naar volledig herstel.

Beter nog: voorkom klachten en wees gewoon voorzichtig met stralingsbronnen om je heen. Zeker wat kinderen betreft.

Tenslotte

Het omgekeerde is helaas ook waar. Bij een verkeerde diagnose of verwaarlozing van deze omgevingsziekte glijden mensen (en kinderen) snel af naar zeer ernstige SOLK, of lethargie, ernstige depressie, gedragsproblemen, chronische ziektes of vluchtgedrag.

Herken jij je in mijn verhaal? Maak dan direct een afspraak voor een intakegesprek of kom langs in mijn stralingsarme praktijk.