Individuele begeleiding bij overgevoeligheden

Bij het gezond leven met overgevoeligheden komt veel kijken.

Misschien heb jij helder waar je overgevoelig voor bent. Je hebt al maatregelen getroffen in huis om zo min mogelijk aan jouw trigger(s) te worden blootgesteld. Dat scheelt al een stuk.

Maar dan ben je er meestal nog niet. Je hebt te maken met je omgeving. Een omgeving met triggers maar ook met andere mensen. Je partner, kinderen, huisgenoten, familie, collega’s, vrienden. Vaak begrijpen die je niet echt of zijn ze wel een beetje klaar met jouw verhaal. Ze denken: waar stopt dit?.. Je voelt je alleen staan.

En misschien tast je nog in het duister en kom je er maar niet achter wat je mankeert. Waarom ben je toch zo moe, verward of heb je die chronische pijn?

Als professioneel coach en ervaringsdeskundige kan ik je helpen. Met

  • Een luisterend oor

  • Het scherp krijgen van je klachtenbeeld
  • Uitvinden of EHS een rol speelt bij je klachten

  • Het verbeteren van je woonomgeving
  • Of een training om je reactie op milieutriggers voor minstens 80% te verminderen.

Re-integratie op het werk

Dit geldt ook voor klachten op de werkplek. Heb je chronische klachten of terugkerende burn-out verschijnselen? Maak dan een afspraak voor een gesprek. Misschien ligt het aan een of meerdere milieutriggers die jou onderuit halen. Zo ja, dan kunnen we je begeleiden naar een gezonde terugkeer op de werkplek. Mochten daar nog andere stressfactoren spelen dan nemen we die mee in het re-integratietraject.

Individuele begeleiding bij EHS

Ik werk met losse consulten, 5- of 10-urenkaarten of trajectbegeleiding.
Regelmatig vergoeden gemeenten een PGB Individuele begeleiding vanuit de WMO.
Daarnaast verricht ik stralingsmetingen.

Carolien, jij bent de tiende therapeut die ik heb gehad. Na jaren zoeken eindelijk een oplossing!!

Sarah

Nog een keer hartstikke bedankt Carolien, voor alle aandacht die we tijdens alle zoomsessies van jou mochten ontvangen! Met als eindresultaat een mooie verrijking van mijzelf en het terugdringen van mijn EHS. Ik ben er heel blij mee. Een belangrijke stap in mijn leven! :-

Bert

De Bootcamp cursus heeft mij weer verder gebracht in de genezing van mijn kwaal: gevoeligheid voor straling en magnetisch veld. Carolien is heel professioneel en geeft je de juiste ‘tools’ om zelf aan de slag te gaan. Ze leert je om het helende proces in je brein zelf ter hand te nemen. Het materiaal is veelzijdig: een bruikbaar werkboek, video’s, boeken en meditatietips. Maar vooral de steun van de coach en de anderen in de groep zijn van grote waarde.

Ik kan deze cursus van harte aanbevelen!

Marijke