Overal klachtenvrij zijn

Al 23 jaar werk ik aan oplossingen voor elektrogevoelige mensen. We zijn een heel eind. We weten steeds meer van stralingsbronnen en wat je daar praktisch tegen kunt doen. Hoe je je EHS-profiel ontdekt en je huis en je werkplek daarop kunt aanpassen. Hoe je draagvlak krijgt bij je werkgever, je familie en buren. Maar het laatste puzzelstuk ontbrak.

Dat puzzelstuk heb ik gevonden in de vorm van een neuro-plastische training, gebaseerd op het werk van dr. Paul Bach-y-Rita en dr. Joe Dispenza. Annie Hopper was de eerste die dit vertaalde naar een training voor mensen met chronische aandoeningen. Ik heb hier op doorgeborduurd met een eigen Nederlandstalige training van 4 achtereenvolgende dagen, speciaal voor mensen met EHS en MCS. En het werkt!

Stel je eens voor…

Je loopt naar buiten en gaat de straat op. Een man die mobiel belt passeert je. Je schrikt… en er gebeurt niets. Geen klachten, geen stress, niets.
Je gaat naar de supermarkt. De wifi daar slaat altijd op je ogen en oren. Je loopt naar de groenteafdeling. Er gebeurt niets, je voelt je prima. Is de wifi soms uitgezet? Nee.

Je stapt in de auto. Meestal voelde je op de snelweg steken van de zendmasten in je hoofd. Nu niet meer. Je ziet ze niet eens meer; je moet lachen om een opmerking van je partner. Je verheugt je op de wandeling met je vriendin zo meteen. Je kan gaan waar je wilt. Je klachten zijn voorbij.

Iets voor jou?

Voor wie is de training bedoeld?
Voor mensen met EHS en MCS-klachten die het thuis redelijk tot goed kunnen uithouden. Die af willen van hun klachten buitenshuis. En die de gedachte willen aannemen dat je zelf iets aan je overgevoeligheid kunt doen. Dit is een paradigmashift.

Is het voor iedereen met EHS geschikt?
Nee, helaas niet. Je hebt een redelijke tot goede thuisbasis nodig waar je niet (meer) in de overlevingsstand zit. Je moet je kunnen concentreren en op jezelf kunnen reflecteren.

Tovert het al mijn klachten weg?
Nee, zeker geen toveren, maar grondig met jezelf aan de slag.

Krijg ik geen terugslag na de vierdaagse training?
Ietsjes, maar je wilt niet meer terug omdat je nu weet dat je je stressrespons zelf tot rust kunt brengen. Bovendien is er het 6-maands ondersteuningsprogramma met elke week contact dat helpt om de resultaten te behalen.

Wat vraagt het van mij?
Een goede, bedrade Zoom-verbinding, de cursuskosten en inzet gedurende de training. En dan de commitment om zelf thuis te oefenen, ca. 6 maanden lang een uur per dag (op papier, niet digitaal). Elke week krijg je 1 uur extra ondersteuning samen met je cursusgenoten.

Programma 25 t/m 28 mei 2021

Bootcamp Neurale Training EHS op 17 maartDe eerstvolgende bootcamp neurale training EHS start op 25 mei 2021. Het betreft een training van 3,5 aaneengesloten dagen. Het programma is deels in het Engels en deels in het Nederlands. Ik geloof in leren via hoofd, lichaam en ziel. Het programma is dus interactief, levendig en met humor. We benaderen elkaar met meedogenloze compassie.

Dagindeling
Dinsdag 25 mei begin je zelf thuis met een digitale voorbereiding. Dat duurt 3 tot 4 uur. Op woensdag beginnen we met de gezamenlijke Zoomsessies van 9:00 tot ca. 16:30 uur. Donderdag en vrijdag ook. Je krijgt opdrachten tussendoor en we houden regelmatig pauze met leuke interventies. NB: houd er rekening mee dat je ‘s avonds – individueel – opdrachten maakt (op papier)!

Huiswerk vooraf
Na je definitieve inschrijving ontvang je huiswerk dat je vooraf dient te maken.

Wat kost het?

De cursuskosten voor deze bootcamp zijn: € 1.754,50 incl. 21% BTW (€ 1.450,00 excl. BTW)

Hierbij is inbegrepen:

  • 3,5-daagse digitale Bootcamp Neurale Training EHS in een kleine groep
  • cursusmap (Nederlandstalig)
  • extra hand-outs in het Nederlands

Extra ontvang je:

  • 6 maanden ondersteuning: 1x per week via Zoom
  • 6 persoonlijke coachgesprekken met Carolien
  • terugkomdag met alle andere BNTE deelnemers: eind juli 2021 (o.v.) tegen een onkostenvergoeding van € 35,00 voor de locatie en lunch.
  • gratis lidmaatschap van de BNTE-community op Facebook. Mijn intentie is om een krachtgroep van mensen met EHS/MCS te vormen die elkaar en anderen inspireert. Vanuit deze groep kunnen we de bewustwording over EHS en MCS in Nederland vergroten.

De betaling van de cursuskosten kan eventueel in 3 maandelijkse termijnen plaats vinden.

Ja, ik heb belangstelling

Super, het werkt als volgt. Stuur mij een mailtje zodat we een belafspraak kunnen maken. De eerdere cursussen waren snel volgeboekt. Misschien heb je direct enkele vragen. In het gesprek bekijken we of dit iets voor je is. Zo ja, dan kun je je inschrijven en sta je op de lijst. Zo nee, dan bespreken we andere wegen naar herstel. Ik hoor graag van je!


Wat zeggen eerdere deelnemers over de bootcamp?

— ‘Ik geloof en vertrouw er op dat ik ALLE triggers kan wegtrainen. Weg met PDS, voedselintoleranties en pijnklachten. Ik ga in oktober een training geven. En dan kan ik er heen vliegen, eten in het vliegtuig, lekker slapen in het hotel […]’

— ‘Ik heb RUST en voldoening gekregen.’

— ‘Ik voel me ontspannender, ik kan beter loslaten, de dingen laten zoals ze zijn. Ik heb geleerd om mezelf een applaus te geven, keileuk! Ik voel me dankbaar.’

— ‘Ik heb de hele cursus achter de computer kunnen volgen, dat had ik niet verwacht.’

— ‘Ik denk de komende maanden een flink eind op weg te zijn naar een gewoon, normaal leven. Ik denk mijn leven terug te krijgen. De vrijheid te hebben om zelf te kiezen wat ik wil doen en te gaan waarheen ik wil: bij mensen op bezoek, winkelen, wandelen, in een hotel of huisje logeren, en strakjes verhuizen naar een rustig huis in een mooie, natuurlijke omgeving met aardige mensen om me heen.’

— ‘Ik word volledig gezond. Gezonder dan ik ooit geweest ben. Blakend van geluk en gezondheid. En dat werkt ook door in mijn zoon.’

— ‘Ik ben zeer verrast. Het werkt SUPER. Bedankt Carolien. Top dat je dit op het spoor bent gekomen. Ik gun het vele anderen.’


Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe trainingen.

Kun je in de tussentijd niet wachten? Download hier het gratis e-book over EHS!

Elektrostress, wat is het en wat doe je eraan?

Je kunt door veel oorzaken vage, onverklaarde klachten krijgen. Eén van die oorzaken is straling, of beter gezegd: elektromagnetische velden. Een leven zonder elektrostress begint bij je thuis. In dit E-book vind je informatie en tips die je daarbij kunnen helpen.