Stralingsmeting en advies

Soms is straling de oorzaak van je klachten, soms is het een co-factor. Dit betekent dat je een andere aandoening hebt die wordt verergerd door straling. Als jij het vermoeden hebt dat straling een rol speelt is het zinvol om een deskundige stralingsmeting te laten uitvoeren.

In woningen kunnen wel 7 typen stralingsbronnen aanwezig zijn. Hoogfrequente velden van zendmasten, elektrische velden van stroomkabels, magneetvelden van inductiekookplaten en netvervuiling van zonnepanelen of LED-lampen, om er een paar te noemen. Een goede EMV-meting (EMV staat voor elektromagnetische velden) brengt dit aan het licht en biedt heldere adviezen om de blootstelling meetbaar te verlagen.

Als meetspecialist van VEMES kom ik graag bij je thuis om een meting uit te voeren. Twee vliegen in één klap: zo kunnen we face to face kennismaken en weten we direct wat de stralingsbelasting van jouw woning is. Als je wilt help ik je verder met het saneringsadvies en verder herstel.

Vraag hier een stralingsmeting aan!

Carolien heeft ons door een traumatische periode geholpen. De stralingsgevoeligheid van mijn vrouw werd zó snel zó heftig dat we in paniek raakten en de toekomst niet meer zagen zitten. Met haar technische kennis en empathische persoonlijkheid heeft ze ons gekalmeerd en konden we gestructureerd met haar stappenplan aan de slag gaan. Dat gaf ons perspectief. Na iets meer dan een half jaar zijn we onder begeleiding van Carolien verhuisd naar een stralingsarme omgeving dichtbij de randstad. Daar hebben we het erg naar onze zin. Mijn vrouw bloeit in deze omgeving op, en heeft weer energie om te steken in haar zoektocht naar gezondheid. Ze is inmiddels een eigen praktijk begonnen!

Lukas

Tip 1: een goede meetspecialist is lid van de brancheorganisatie www.VEMES.nl en verkoopt nooit producten.

Tip 2: het vakgebied straling is volop in beweging. Wil je op de hoogte blijven van nieuws, tips en activiteiten? Meld je dan aan voor de Stralende tips, zie onder.

Ja, ik heb interesse in een stralingsmeting thuis