Evenementen & trainingen

Workshop EHS & Voeding – najaar 2024
Body & Mind workshop live – najaar 2024
Bootcamp Neurale Training EHS – 12, 13 en 14 november 2024

In september 2020 stapte een klant op me af. ‘Carolien’ zei ze ‘dit is echt iets voor jou’ en ze gaf me een stapel CD’s van een neuroplastische training uit Canada. Ik was onmiddellijk door de methodiek gegrepen. Het bleek het missende puzzelstuk waar ik al 23 jaar naar op zoek was.

Hoe kan ik die overgevoelige reacties van mij van binnenuit verminderen?

Want dat kan. Het blijkt mogelijk om met gerichte focus op een gewenst doel, een uitgekiend stappenplan, incrementele training en ijzeren discipline van je klachten af te komen. Welke overgevoeligheid of chronische klacht dat ook is.

De techniek wordt gebruikt bij de behandeling van PTSS, post traumatisch stress syndroom.
Het is geen simpele tovertruc, maar hard werken. Zes maanden lang.

Ik ben nu ruim 2 jaar met deze technieken aan de slag en de resultaten zijn mind-blowing. Echt. Mensen met bijvoorbeeld EHS-klachten, MCS, chronisch vermoeidheidssyndroom, ziekte van Lyme, gevoelig voor metaal, voedingsintolerantie herstellen van hun klachten.

Op verzoek geef ik de training nu ook individueel. Dus je kunt direct beginnen. Wat je nodig hebt:

  • Een plek waar je je oké voelt en je je kunt concentreren
  • Reflectievermogen
  • De commitment om de meerdaagse training te volgen + 6 maanden lang iedere dag een uur oefenen
  • De keus maken om ECHT van je klachten af te komen.
Trainingen elektrostress

De basis voor je herstel leg je in een 4-daagse training. Daarna ga je zelf (of met begeleiding) 6 maanden met de methodiek aan de slag. Je klachten zijn daarna met zeker 80% verminderd en je hebt je pad helder naar een gezond en gelukkig leven.

Lees hier alles over de Bootcamp Neurale Training.

Dit zeggen eerdere deelnemers over de Bootcamp:

Nog een keer hartstikke bedankt Carolien, voor alle aandacht die we tijdens alle zoomsessies van jou mochten ontvangen! Met als eindresultaat een mooie verrijking van mijzelf en het terugdringen van mijn EHS. Ik ben er heel blij mee. Een belangrijke stap in mijn leven! :-

Bert

Met de bootcamp neurale training biedt Schooneveld Advies een oplossing van ongekende kwaliteit. Of je nu last hebt van chronische stress, migraines of elektrohypersensitiviteit, zoals ik had, het is weg te trainen.

In oktober 2022 nam ik deel aan de bootcamp bij Carolien met EHS klachten. Met een zestal lieve mensen startte ik mijn traject. Na de eerste week merkte ik al resultaat. Straling kreeg naarmate het traject vorderde steeds minder vat op mij. Nu na 6 maanden kan ik inmiddels weer overal heen en kan ik mijn mobiel gebruiken. Ik ben op vakantie geweest, met het vliegtuig, zonder me in de aanwezige straling te verdiepen. Het is een niet lineair proces, je kunt niet van tevoren zeggen hoe het proces verloopt en hoe lang het überhaupt duurt. En het is een half jaar hard werken maar als je dan ineens jezelf van binnenuit kunt beschermen, dan voelt dat als een vrijheid die met geen pen te beschrijven is. Elke minuut die ik erin heb geïnvesteerd is mij dan ook dubbel en dwars waard.

Het grappige van de training is dat ik allemaal bijvangst heb. plots ben ik niet meer nachtblind en kan ik gewoon s avonds autorijden, ik ben gecentreerd en draag een kalmte met mij mee, ik ga eindelijk doen waar ik zin in heb zonder dat ik me laat beperken door “het ondermijnende stemmetje”. Ik ben dolblij dat ik hieraan mee heb gedaan, ik ben van de overleefstand naar een compleet en vol levend leven gegaan.

Mara

De Bootcamp cursus heeft mij weer verder gebracht in de genezing van mijn kwaal: gevoeligheid voor straling en magnetisch veld. Carolien is heel professioneel en geeft je de juiste ‘tools’ om zelf aan de slag te gaan. Ze leert je om het helende proces in je brein zelf ter hand te nemen. Het materiaal is veelzijdig: een bruikbaar werkboek, video’s, boeken en meditatietips. Maar vooral de steun van de coach en de anderen in de groep zijn van grote waarde.

Ik kan deze cursus van harte aanbevelen!

Marijke

De BNT is vrij heftig, maar de verandering en de inzichten in de aandoening en als mens, zorgen voor een ongeziene verbetering en een boost op vele vlakken. Zeker een aanrader!

Kristien Vanysacker België

Voor mensen met EHS is de bootcamp van Carolien een opstap naar een nieuw leven. Het is intensief, het vraagt veel, maar het geeft nog veel meer.

Astrid

Korte trainingen en webinars

Naast de Bootcamp geef ik regelmatig trainingen en webinars over verschillende onderwerpen. Check de agenda en kom erbij!