Blogs over elektrostress (EHS)2023-07-27T17:26:08+02:00

Nieuw! Body & Mind workshop live 22 mei

Behandel mij! Dat is vaak de vraag van nieuwe mensen met EHS die ik aan de lijn krijg. ‘Er moet toch een behandeling zijn voor mijn klachten!?’.. Ik begrijp wat je bedoelt. De klachten zijn zo heftig, je wordt steeds slechter en de wanhoop slaat toe. Er moet toch iets mis zijn in mijn lichaam dat behandeld kan worden? Wat ik geleerd heb over herstel [...]

Kerstoverzicht EHS

Wat een bewogen jaar! 23 is mijn geluksgetal, ik was zo benieuwd wat dit jaar ons ging brengen. Een jaar van verdergaande digitalisering en energietransitie, van elektrische auto’s en bussen – en dus laadstations, Steeds meer zonnepanelen en warmtepompen, Nieuwe iPhones die niet meer uitgezet kunnen worden, Veel meer zendmasten […]

Symposium Digitalisering en Energietransitie

Een kentering, anders kan ik het niet noemen. Wat heerlijk verfrissend om de voorzitter van de Vereniging van Nederlandse banken Medy van der Laan (voormalig staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) een vlammend betoog over erkenning van EHS te horen geven. Ze is ervaringsdeskundig, zo blijkt. Ze wordt ziek in elektrische auto’s. Krijgt hoofdpijn in zalen met 14 draadloze microfoons. Voelt zich thuis niet meer [...]

Tijdschrift voor Milieuprofessionals over Elektromagnetische Velden en EHS

Jaren geleden probeerde Stichting EHS het al bij VVM (Vereniging voor Milieuprofessionals). Nog nooit was in hun tijdschrift ook maar een letter verschenen over straling. De tijd was duidelijk nog niet rijp. Ik denk door koudwatervrees en dat begrijp ik ook wel. Nu is het gelukt! Dankzij trekker Maarten Rigter en teamwerk binnen onze VEMES-club is de afstand overbrugd tussen onze wensen en de mitsen [...]

Chronische klachten & emoties

In mijn vorige blog beschreef ik de link tussen chronische klachten en negatieve denkpatronen. Je gedachten blijken je ziek te kunnen maken. Maar omgekeerd kunnen ze je dus ook helpen bij je herstel! Ik vond het mind-blowing toen ik dat ontdekte. Ik mijn oude EHS-beleving was het zo dat straling mij ziek maakte, punt. Maar dat is niet het hele verhaal. Het is met name [...]

Chronische klachten & denkpatronen

Eckhart Tolle komt op 12 oktober 2023 naar Rotterdam! Dat is het beste nieuws van vandaag. Ik heb direct tickets gekocht en zal uitleggen waarom. Steeds meer mensen melden zich bij mij met uiteenlopende chronische klachten. Tien jaar geleden was het puur EHS, elektrogevoeligheid. Maar tegenwoordig is het een mix van klachten. […]

Go to Top