Vervuilende lamp

De discussie over straling in de media richt zich nog vaak op zendsignalen en 5G. Ondertussen kom ik tijdens stralingsmetingen in woningen hele andere dingen tegen. Straling die niets met zendsignalen te maken heeft, maar alles met apparaten. Bijvoorbeeld lampen.

Laatst had ik een voorbeeld wel heel dicht bij huis, namelijk bij mijn ouders. Mijn moeder is dit voorjaar 85 jaar geworden. Ze had de laatste tijd vreemde klachten die ze daarvoor nooit had. “Alsof ik een zak zand op mijn hoofd heb” meldde ze. Ze kon zich niet goed concentreren, als ze een boek las dan bleven de woorden niet hangen. Daarnaast had ze af en toe hoge koorts en voelde ze zich wat gedesoriënteerd. Onderzoek bij de huisarts leverde niets op. Het enige dat probaat hielp was werken in de tuin. Dan verdwenen alle klachten en voelde ze zich weer fit.

Toen ging er een lampje branden. Letterlijk. Enkele weken daarvoor hadden ze een nieuwe schemerlamp aangeschaft. Zo’n ding dat zowel naar boven schijnt als naar onderen om te lezen. Een metalen lamp met LED verlichting.

Mijn vader Hugo pakte zijn meters er maar eens bij. Wat bleek? De lamp gaf zeer sterke elektrische velden af, tot wel 183 Volt per meter op 10 cm van de kap. Vervolgens maakte hij een frequentieanalyse van de velden rond de lamp. De LEDs bleken verschillende harmonischen te geven, wat een vorm is van netvervuiling. Bekijk hier het meetrapport.

De lamp ging aan de kant, maar het verhaal kreeg nog een staart.

Want enkele klachten, ondermeer de koorts, bleven voortduren bij mijn moeder. Pas toen de wifi (die ze nog niet lang in huis hadden) werd uitgezet verdwenen de klachten stap voor stap. Inmiddels is ze klachtenvrij. Haar eigen theorie is dat de lamp de klachten van de wifi triggerde. Dat zou kunnen kloppen want dat maak ik vaak mee bij mensen met EHS. Eén apparaat kan er voor zorgen dat je stralingsemmer overloopt.

Herkenbaar? Is er bij jou in huis of op het werk één apparaat bijgekomen waardoor jouw klachten ontstonden of plotseling erger werden? Blijf er niet mee zitten en plan een gratis intake gesprek.

Weten wat de stralingsbelasting is bij jou thuis of op het werk? Een deskundige stralingsmeting geeft grip.

Eindelijk helemaal van je stralingsklachten af? Lees hier of je toe bent aan de Bootcamp Neurale Training. Op 20 april start de volgende cursus.