Nieuw! Body & Mind workshop live 22 mei

Behandel mij! Dat is vaak de vraag van nieuwe mensen met EHS die ik aan de lijn krijg. ‘Er moet toch een behandeling zijn voor mijn klachten!?’.. Ik begrijp wat je bedoelt. De klachten zijn zo heftig, je wordt steeds slechter en de wanhoop slaat toe. Er moet toch iets mis zijn in mijn lichaam dat behandeld kan worden?

Wat ik geleerd heb over herstel van EHS:

Stap 1: eerst uitvinden waar je precies op reageert. Ik noem dit jouw EHS-profiel
Stap 2: verminder die stralingsbelasting om je heen
Stap 3: volg de neuroplastische training om je EHS-hyperreactie terug te dringen

Goed nieuws: er is een stap 4. Ik ben er zo enthousiast over dat ik hiermee gelijk met jullie aan de slag wil. Wat het is? De lichaamsgerichte benadering.

Zoals Bessel van de Kolk het schreef: ’the body holds the score’. Onderbewuste processen worden (ook) in het lichaam opgeslagen. Veel mensen met EHS zijn gedissocieerd van hun lichaam. Ze moeten wel, omdat de fysieke impact van straling zo pijnlijk is – dat wil je niet voelen.

Op woensdag 22 mei geef ik samen met Saskia van Roekel een workshop waarin je leert hoe je weer op een fijne manier in contact kan komen met jouw lichaam. Dat het zachter en vrijer wordt. Dat je weer vertrouwen krijgt. Gaat ervaren wat de invloed van de mind op de body is en andersom. Bewust te worden van je drukke geest en de rust van hier zijn. Dat geeft ruimte en verlichting. Ook bij EHS. Ook later, als je weer thuis bent.

Saskia van Roekel

Over Saskia van Roekel
In Saskia van Roekel van Praktijk voor bewustwording en ontspanning ‘Hier Zijn‘, heb ik een geweldige partner gevonden die jou meeneemt in haar lichaamsgerichte aanpak. Saskia werkt veel met Zijns-oriëntatie en de Trager Approach. Je vindt meer informatie over haar achtergrond & aanpak op haar website. Ik ben superblij met deze samenwerking en ik hoop jullie ook!

Wat gaan we doen?

Het wordt een praktische middag op een heerlijke stralingsarme plek. We doen oefeningen, begeleide meditaties en werken met muziek. We sluiten af met een muzikale verrassing. Meer woorden zijn niet nodig. Kom het voelen, ervaar het zelf.

Doe lekker zittende kleding aan, want we gaan veel bewegen!

Het resultaat van de middag is:

  • Meer contact met je lichaam
  • Zelf herstellend vermogen van je lichaam versterken
  • Ontspanning, ruimte, healing, helderheid en plezier
  • Verkwikt en met een nieuwe kijk op je gezondheid naar huis

Praktische informatie en Aanmelden Body & Mind workshop 22 mei 2024