Live workshop op 17 april

Thuis na een intensieve stralingsmeting plof ik op de bank met een glas jus en een zakje paprikachips. Ik zet de televisie aan en stop de eerste chips in mijn mond. Au! Wat is dat.. mijn mond staat in brand en na 5 minuten heb ik grote, pijnlijke blaren op mijn tong. Verder eten gaat niet meer. Ik ren naar de keuken voor een glas water. De hele nacht hou ik last van een brandende mond en tong. Ik begrijp er niets van, deze chips eet ik al jaren. Wat is er aan de hand?..

De relatie tussen elektrogevoeligheid en voeding is bekend. Dat geldt ook voor chemische overgevoeligheid en voeding. Na het terugbrengen van de stralingsbelasting in je huis is het daarom slim om je hele lifestyle onder de loep te nemen. Een belangrijke factor daarin is wat je eet.

Op woensdag 17 april 2024 organiseer ik hier weer een training over. En het is – op veler verzoek – live!

Helaas…

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Maar goed nieuws: in het najaar ga ik deze workshop opnieuw aanbieden. Heb je interesse? Je kunt je hieronder voor de wachtlijst aanmelden. Zodra er meer informatie bekend is, neem ik contact met je op.

Ja, ik meld mij aan voor de wachtlijst!

Training EHS en voeding

Inhoud workshop

  • Wat is het verband tussen elektrostress, MCS, lichtgevoeligheid en overgevoeligheid voor voedselcomponenten?
  • Wat zijn de nieuwste inzichten over gezonde voeding & straling?
  • Hoe ziet jouw dieet er uit en welke tips of vragen heb je?
  • Wat kan je aan je voedingspatroon veranderen zodat jij je fitter voelt?
  • Welke supplementen zijn zinvol?

Het resultaat van de workshop is een lijstje persoonlijke tips waar jij mee verder kunt.

We hebben een interactief programma. Ook behandelaars en therapeuten zijn van harte welkom!

Bijzonderheden workshop

Tijd
Inloop om 13:00u, start programma: 13:30u. Einde: 16:30u
Kosten
€ 57,- incl. BTW en hand-out
Locatie
Een stralingsarm atelier in Driebergen
Inschrijven
Kan t/m 12 april