Uitnodiging Bootcamp Neurale Training EHS

Al 23 jaar werk ik aan oplossingen voor elektrogevoelige mensen. We zijn een heel eind. We weten steeds meer van stralingsbronnen en wat je daar praktisch tegen kunt doen. Hoe je je EHS-profiel ontdekt en je huis en je werkplek daarop kunt aanpassen. Hoe je draagvlak krijgt bij je werkgever, je familie en buren. Maar een belangrijk puzzelstuk ontbrak.

Een antwoord hierop heb ik gevonden in de vorm van een neuroplastische training, gebaseerd op het werk van dr. Paul Bach-y-Rita, Dr. Michael Merzenich en dr. Joe Dispenza.

Stel je eens voor…

Je loopt naar buiten en gaat de straat op. Een man die mobiel belt passeert je. Je schrikt… en er gebeurt niets. Geen klachten, geen elektrostress.

Je gaat naar de supermarkt. De wifi daar slaat altijd op je ogen en oren. Je loopt naar de groenteafdeling. Geen EHS-symptomen. Je vindt het nog spannend, maar voelt je prima. Is de wifi soms uitgezet? Nee.

Je stapt in de auto. Meestal voelde je op de snelweg steken in je hoofd van de zendmasten en de elektronica van de auto. Nu bijna niet meer. Je ziet de zendmasten zelfs niet meer; je moet lachen om een opmerking van je partner. Je verheugt je op de wandeling met je vriendin zo meteen. Je kan gaan waar je wilt. EHS of MCS vormt geen belemmering meer.

Is EHS dan toch een psychische aandoening?

Absoluut niet. Lage doses elektromagnetische straling (en chemische stoffen) kunnen al leiden tot zeer ernstige, aantoonbare, somatische klachten. De basis van herstel van EHS- en MCS-klachten blijft dus onverminderd: bron weg, klacht weg. Pas als dit thuis gerealiseerd is heeft het zin om een vorm van neurale training te overwegen.

Iets voor jou?

Voor wie is de training bedoeld?
Voor mensen met EHS- en MCS-klachten en andere chronische milieu-aandoeningen die hun woonsituatie hebben aangepast en het daar redelijk tot goed kunnen uithouden. Die minder klachten willen ervaren buitenshuis. En die de gedachte willen aannemen dat je zelf iets aan je overgevoeligheid kunt doen. Dit is een paradigmashift.

Is het voor iedereen met EHS geschikt?
Nee, helaas niet. Je hebt een redelijke tot goede thuisbasis nodig waar je niet (meer) in de overlevingsstand zit. Je moet je kunnen concentreren en op jezelf kunnen reflecteren.

Tovert het al mijn klachten weg?
Nee, zeker geen toveren, maar grondig met jezelf aan de slag.

Krijg ik geen terugslag na de driedaagse?
Ietsjes, maar je wilt niet meer terug omdat je nu weet dat je je stressrespons zelf tot rust kunt brengen. Bovendien is er het 6-maands ondersteuningsprogramma met elke week contact dat helpt om de resultaten te behalen.

Wat vraagt het van mij?
Een goede, bedrade Zoom-verbinding, de cursuskosten en inzet gedurende de training. En dan de commitment om zelf thuis te oefenen, ca. 6 maanden lang een uur per dag (op papier, niet digitaal). Elke week krijg je 1 uur extra ondersteuning samen met je cursusgenoten.

Programma Bootcamp

De eerstvolgende 3-daagse neurale training EHS vindt plaats op:

22, 23 en 24 september 2021

De training wordt gegeven op drie aaneengesloten dagen via gezamenlijke Zoom-sessies. Ik geloof in leren via hoofd, lichaam en ziel. Het programma is dus interactief, levendig en met humor. We benaderen elkaar met meedogenloze compassie.

Dagindeling
Op woensdag, donderdag en vrijdag vinden de gezamenlijke (Zoom-)sessies plaats van 9:00 tot ca. 16:30 uur. Je krijgt opdrachten tussendoor en we houden regelmatig pauze met leuke interventies. NB: houd er rekening mee dat je ‘s avonds – individueel – opdrachten maakt (op papier)!

Huiswerk vooraf
Na je definitieve inschrijving ontvang je huiswerk dat je vooraf dient te maken. Dat duurt 3 tot 4 uur.

Wat kost het?

De cursuskosten voor deze bootcamp zijn: € 1.595,00 incl. 21% BTW (€ 1.318,18 excl. BTW)

Hierbij is inbegrepen:

  • 3-daagse (digitale) Bootcamp Neurale Training EHS in een groep van tussen de 5 en maximaal 10 deelnemers
  • Cursusmap en handouts

Extra ontvang je:

  • 6 maanden ondersteuning: 4 maanden 1x per week via Zoom en daarna nog 2 maandelijkse Zoom-sessies
  • 6 persoonlijke coachgesprekken met Carolien
  • terugkomdag met alle andere BNTE deelnemers tegen een onkostenvergoeding van € 35,00 voor de locatie en lunch.

De betaling van de cursuskosten kan eventueel in 3 maandelijkse termijnen plaats vinden.

NB: Het kan zijn dat je beseft dat je geknipt bent voor deze training, maar dat dit bedrag onoverkomelijk voor je is. In dat geval kan ik misschien een individuele regeling met je treffen. Stuur mij een e-mail, dan bekijken we de mogelijkheden.

Ja, ik heb belangstelling!

Super, het werkt als volgt. Stuur mij een e-mail zodat we een belafspraak kunnen maken. De eerdere cursussen waren snel volgeboekt. Misschien heb je direct enkele vragen. In het gesprek bekijken we of dit iets voor je is. Zo ja, dan kun je je inschrijven en sta je op de lijst. Zo nee, dan bespreken we andere wegen naar herstel. Ik hoor graag van je!


Wat zeggen eerdere deelnemers over de bootcamp?

Bekijk de video-pagina met ervaringen van deelnemers of lees onderstaande reacties:

— ‘Ik geloof en vertrouw er op dat ik ALLE triggers kan wegtrainen. Weg met PDS, voedselintoleranties en pijnklachten. Ik ga in oktober een training geven. En dan kan ik er heen vliegen, eten in het vliegtuig, lekker slapen in het hotel […]’

— ‘Ik heb RUST en voldoening gekregen.’

— ‘Ik voel me ontspannender, ik kan beter loslaten, de dingen laten zoals ze zijn. Ik heb geleerd om mezelf een applaus te geven, keileuk! Ik voel me dankbaar.’

— ‘Ik heb de hele cursus achter de computer kunnen volgen, dat had ik niet verwacht.’

— ‘Ik denk de komende maanden een flink eind op weg te zijn naar een gewoon, normaal leven. Ik denk mijn leven terug te krijgen. De vrijheid te hebben om zelf te kiezen wat ik wil doen en te gaan waarheen ik wil: bij mensen op bezoek, winkelen, wandelen, in een hotel of huisje logeren, en strakjes verhuizen naar een rustig huis in een mooie, natuurlijke omgeving met aardige mensen om me heen.’

— ‘Ik word volledig gezond. Gezonder dan ik ooit geweest ben. Blakend van geluk en gezondheid. En dat werkt ook door in mijn zoon.’

— ‘Ik ben zeer verrast. Het werkt SUPER. Bedankt Carolien. Top dat je dit op het spoor bent gekomen. Ik gun het vele anderen.’


Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe trainingen.