Lezing door Hugo en Carolien Schooneveld op woensdagmiddag 23 september 2020 in Driebergen.

5G wordt uitgerold. Volgens de overheid zijn de mogelijkheden onbegrensd: supersnel internet, zelfrijdende auto’s, crowdcontrol, internet of things. Kortom: onze economie kan niet zonder. Er is geen reden tot ongerustheid, want de stralingsbelasting valt binnen de norm. Is dat zo? 230 internationale artsen en wetenschappers denken daar anders over. Zij pleiten voor grondig onderzoek voordat 5G verder wordt uitgerold. In deze lezing geven we een update. Hoe staat het met de uitrol van 5G op dit moment? Wat is het verschil tussen de lage frequenties en die ‘millimetergolven’? Moeten we ongerust zijn of niet?

Waar gaat de lezing over?

  • begrippen straling en elektrogevoeligheid (EHS)
  • technische en biologische effecten van 5G
  • wat kan ik doen – in mijn gemeente?
  • vragen & discussie

Voor wie
Voor iedereen die meer achtergrondkennis wil opdoen over elektromagnetische velden en 5G. Medewerkers in de gezondheidszorg en van gemeenten zijn extra welkom.

Waar
De lezing wordt gegeven in een grote, hoge stralingsarme zaal in Driebergen. We respecteren de richtlijnen voor Corona.

Praktische info

Datum: Woensdagmiddag 23 september 2020
Waar: Driebergen. Adresgegevens ontvang je na inschrijving.
Tijd: Van 12:30 tot 16:30 uur. Inloop vanaf 12:00 uur.
Kosten: € 24,95 inclusief koffie, thee en achtergrondinformatie. Te voldoen vooraf per factuur.
Begeleiding: Dr. Hugo Schooneveld en Carolien Schooneveld
Groepsgrootte: Maximaal 35 deelnemers

Over de sprekers

Dr. Hugo Schooneveld is gepensioneerd neurobioloog van de Wageningen Universiteit. Hij is oprichter van Stichting EHS en wetenschappelijk expert over biologische effecten van elektromagnetische velden. Zie voor meer informatie www.HugoSchooneveld.nl.
Carolien Schooneveld is sinds 1998 ervaringsdeskundige op het gebied van elektrogevoeligheid (EHS). Via haar bedrijf  Schooneveld Advies en de coöperatie Emvion adviseert en coacht ze mensen met EHS-klachten naar een gezond leven.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 21 september 2020 via het contactformulier onder vermelding van ‘Lezing Gezondheidsrisico’s van 5G’. Vergeet niet je naam, adres en e-mailadres er bij te vermelden. Na aanmelding ontvang je de factuur. Plaatsing gaat op volgorde van betaling. Vol is vol.

Kom je ook? Graag tot dan!