Betaling Individuele Bootcamp Neurale Training (betaling in 3 termijnen)

Bedankt voor je aanmelding, fijn dat je meedoet!

In het belang van de training stellen wij je eerst graag nog een aantal vragen. Wil je die invullen? Dan kunnen we ons op jouw specifieke wensen richten. Na je betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.

Gezondheidsverklaring

Ik verklaar dat ik afgezien van mijn overgevoeligheidsklachten gezond ben. Ik ben zowel fysiek als mentaal in staat om de 3-daagse training te volgen. Ik bevind mij (nu) niet in een emotioneel zware periode zoals een verhuizing, scheiding of recent overlijden van een dierbare. Ik besef dat ik deel neem op geheel eigen risico en dat Schooneveld Advies niet aansprakelijk kan worden gesteld voor mijn gezondheid. Ook kan Schooneveld Advies geen garantie voor de beoogde resultaten geven.

Ik verklaar tevens dat ik een thuisbasis – of een plek – heb waar ik me fit voel en de rust heb om het programma te volgen en te oefenen.

Disclaimer

De Bootcamptraining en follow-up en is niet bedoeld ter vervanging van een consult aan een arts en kent geen arts-patiënt-relatie. Het is een trainingsprogramma, geen behandeling of therapie. Overleg met je huisarts als je vragen hebt over je gezondheid of als je medisch gezien twijfels hebt t.a.v. deelname.

* Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en vernietigd na het Bootcampprogramma