Programma Bootcamp

De training start op 13 oktober en duurt 3 dagen plus een live terugkomdag op 6 december. We treffen elkaar online op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober. De maandag erop 17 oktober zien we elkaar live op een inspirerende plek: De Bronhoeve in Cothen! Tijdens de Bootcamp staan de volgende pijlers centraal:

  1. Theoretische kennis over rol van het stresssysteem in relatie tot chronische klachten
  2. Aanleren van een specifieke neuroplastische trainingstechniek om je brein te herprogrammeren
  3. Discipline: 6 maanden lang iedere dag een uur zelf thuis oefenen
  4. De groep. We ondersteunen elkaar door dik en dun zodat je je doelen haalt

Dit doen we met behulp van verschillende interventies: presentaties in de groep, bekijken van korte documentaires, het maken van opdrachten. Tussendoor doen we leuke activiteiten die jouw brein stimuleren om nieuwe neurologische verbindingen te maken.

Ik werk met verschillende interventies: presentaties in de groep, bekijken van korte documentaires, het maken van opdrachten. Tussendoor doen we leuke activiteiten die jouw brein stimuleren om nieuwe neurologische verbindingen te maken.

Na de Bootcamp start direct het follow-up programma. Dat bestaat uit traject met 3 sporen naar herstel.

Inbegrepen in de Bootcamp

  • Twee dagen online Bootcamp Neurale Training in een groep van 5 tot max. 8 deelnemers
  • De vierde terugkomdag live op 6 december 2022
  •  Cursusmap, hand-outs en 2 studieboeken

Je ontvangt extra:

  • 6 maanden ondersteuning via Zoom: 6 maanden 1x per week
  •  2 persoonlijke coachgesprekken met Carolien
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Terugkomdag met alle andere BNTE-deelnemers

Ja, ik meld mij aan met € 150,- korting!

Leuk dat je meedoet! Als deelnemer aan het webinar krijg jij eenmalig € 150,- korting. Je betaalt dus geen € 1995,- maar € 1845,-. Let op! De korting geldt voor aanmeldingen tot aanmeldingen tot 15 september of als je actief bent of wordt voor de Stichting EHS.

Aanmelden met betaling in 3 termijnen

In het belang van de training stellen wij je eerst graag nog een aantal vragen. Wil je die invullen? Dan kunnen we ons op jouw specifieke wensen richten. Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.

Gezondheidsverklaring

Ik verklaar dat ik afgezien van mijn overgevoeligheidsklachten gezond ben. Ik ben zowel fysiek als mentaal in staat om de 3-daagse training te volgen. Ik besef dat ik deel neem op geheel eigen risico en dat Schooneveld Advies niet aansprakelijk kan worden gesteld voor mijn gezondheid. Ook kan Schooneveld Advies geen garantie voor de beoogde resultaten geven.

Disclaimer

De Bootcamptraining en follow-up en is niet bedoeld ter vervanging van een consult aan een arts en kent geen arts-patiënt-relatie. Het is een trainingsprogramma, geen behandeling of therapie. Overleg met je huisarts als je vragen hebt over je gezondheid of als je medisch gezien twijfels hebt t.a.v. deelname.

* Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en vernietigd na het Bootcampprogramma