Bedankt voor je aanmelding, fijn dat je meedoet!

In het belang van de training stellen wij je eerst graag nog een aantal vragen. Wil je die invullen? Dan kunnen we ons op jouw specifieke wensen richten. Na je betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.
Gezondheidsverklaring

Ik verklaar dat ik afgezien van mijn overgevoeligheidsklachten gezond ben. Ik ben zowel fysiek als mentaal in staat om de 3-daagse training te volgen. Ik besef dat ik deel neem op geheel eigen risico en dat Schooneveld Advies niet aansprakelijk kan worden gesteld voor mijn gezondheid. Ook kan Schooneveld Advies geen garantie voor de beoogde resultaten geven.

Disclaimer

De Bootcamptraining en follow-up en is niet bedoeld ter vervanging van een consult aan een arts en kent geen arts-patiënt-relatie. Het is een trainingsprogramma, geen behandeling of therapie. Overleg met je huisarts als je vragen hebt over je gezondheid of als je medisch gezien twijfels hebt t.a.v. deelname.

* Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en vernietigd na het Bootcampprogramma