Programma online Bootcamp

De training start op 22 juni en duurt 3 aaneengesloten dagen via gezamenlijke online sessies. Tijdens de Bootcamp staan de volgende pijlers centraal:

  1. Theoretische kennis over rol van het stresssysteem in relatie tot chronische klachten
  2. Aanleren van een specifieke neuroplastische trainingstechniek om je brein te herprogrammeren
  3. Discipline: 6 maanden lang iedere dag een uur zelf thuis oefenen
  4. De groep. We ondersteunen elkaar door dik en dun zodat je je doelen haalt

Dit doen we met behulp van verschillende interventies: presentaties in de groep, bekijken van korte documentaires, het maken van opdrachten. Tussendoor doen we leuke activiteiten die jouw brein stimuleren om nieuwe neurologische verbindingen te maken.

Inbegrepen in de Bootcamp

De 3-daagse online Bootcamp Neurale Training in een groep lotgenoten
Cursusmap, hand-outs en 2 studieboeken

Je ontvangt extra:

6 maanden ondersteuning via Zoom: 4 maanden 1x per week en daarna nog 2 maanden om de week
2 persoonlijke coachgesprekken met Carolien
Een uitnodiging voor de  jaarlijkse Terugkomdag met alle andere BNTE-deelnemers in het najaar.

Ja, ik meld mij aan met € 150,- korting!

Leuk dat je meedoet! Als deelnemer aan het webinar krijg jij eenmalig € 150,- korting. Je betaalt dus geen € 1695,- maar € 1545,-. Let op! De korting geldt voor aanmeldingen tot ……

Aanmelden met betaling in 3 termijnen

In het belang van de training stellen wij je eerst graag nog een aantal vragen. Wil je die invullen? Dan kunnen we ons op jouw specifieke wensen richten. Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.Gezondheidsverklaring

Ik verklaar dat ik afgezien van mijn overgevoeligheidsklachten gezond ben. Ik ben zowel fysiek als mentaal in staat om de 3-daagse training te volgen. Ik besef dat ik deel neem op geheel eigen risico en dat Schooneveld Advies niet aansprakelijk kan worden gesteld voor mijn gezondheid. Ook kan Schooneveld Advies geen garantie voor de beoogde resultaten geven.

Disclaimer

De Bootcamptraining en follow-up en is niet bedoeld ter vervanging van een consult aan een arts en kent geen arts-patiënt-relatie. Het is een trainingsprogramma, geen behandeling of therapie. Overleg met je huisarts als je vragen hebt over je gezondheid of als je medisch gezien twijfels hebt t.a.v. deelname.

* Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en vernietigd na het Bootcampprogramma